Sayfalar

9.06.2019

Aşk Adında Hayat

Teeny ve Bing nişanlı bir çift.Teeny yemek yapmayı seven bir kız.Nişanlısının hediyesi olan yemek kursunun ilk günü eve geldiğinde kötü bir süprizle karşılaşır.Nişanlısı iki kadınla beraberdir.Çok sinirlenen Teeny Bing ve kdınlardan birinin yaralanmasına sebep olur.Mahkemeden uzaklaştırma alır.
Kalacak yeri yoktur.Bing'in üvey annesi yardımcı olur onu bir eve yerleştirir.Bir akşam barda ilk aşkı Cooper'la karşılaşır.Cooper bir avukattır.
Teeny zor bir çocukluk geçirmiş,neredeyse tüm ailesini kaybetmiştir.Cooperla karşılaşması o günleri yeniden hatırlatır.
Bir akşam nişanlısından buluşmak istediğine dair mesaj gelir.Kanunen yasak olmasına rağmen nişanlısının evine gider ve onu yerde kanlar için de görür.Bir anda bayılır uyandığında ise nişanlısını öldürmekle suçlanmaktadır...
İlk sayfalar da biraz sıkılsam da cinayet sonrasında kitabı beğendim.Süprizlerle dolu bir kitap diyebilirim.Son sayfalara kadar katilin kimliği gizli kaldı tahminlerim tutmadı.
İçinde bolca yemek tarifi,macera,eğlence barındıran bir kitap.Ayrıca son sayfada devam kitabının olduğunu öğrenmenin şaşkınlığını yaşadım. 


Su alan bir kayığın içinde , bir rüyaya doğru çaresizce kürek çeken küçücük bir kızdım ben...

İşte o günler,güzel günlerdi ve tıpkı limonlu tartın ağızda bıraktığı tat gibi kolay kolay aklımdan çıkmıyordu. Şimdiyse hepsi geçmişte kalmıştı...

Bak kalplerimiz de bakiredir. İlk aşkımız bizi kanatır. Kalbi sonuna dek açar. İşte bu yüzden, insanlar ilk aşklarını unutamazlar. İlk aşklarımız, bize aşkın ne kadar derine gidebileceğini gösterirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder