Sayfalar

7.03.2016

Yves Rocher Gündüz Kremi İle Pürüzsüz Bir Cilde Sahip Olabilirsiniz

Kırışık Karşıtı & Sıkılaştırıcı Gündüz Kremi
Kadınların en çok önem verdiği şeylerin başında cilt güzellikleri gelir dersek pek de yanılmış olmayız. Sıkı, dolgun ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak için birçok farklı yol deneseniz de çoğunlukla sonuç size hüsran verebilir. Birçok farklı kremi yüzünüze uygulayarak hayalinizdeki pürüzsüzlüğe kavuşmak yerine tek bir gündüz kremi ile kesin sonuca ulaşmak istemez misiniz? 

Yves Rocher Kırışık Karşıtı ve Sıkılaştırıcı Gündüz Kremi sayesinde artık pırıl pırıl bir cilde sahip olabilirsiniz. 

1959 yılında Fransa Bretagne’de kurulan Yves Rocher cilt bakımı, makyaj, parfüm, saç bakım ürünleri, vücut ve güneş ürünleri ile banyo ürünleri alanında birçok kadın ve erkeğin özel yaşamına imzasını atıyor. Yves Rocher’nin birbirinden faydalı ürünlerinin arasında, kadınların cilt bakımı için birebir olan gündüz kremi sıkılaştırıcı ve dolgunlaştırıcı özelliği ile dikkat çekiyor. 

Bretagne’nin organik tarım sahalarında yetiştirilen özel bitkilerin birleşimi ile yapılan ürün, güzelliğinizi ışıl ışıl parlatmak için birebir. 

Yves Rocher’nin laboratuvarları tarafından keşfedilen bir yaşam bitkisi olan Ficoïde Glaciale’den elde edilen aktifler sayesinde, gündüz kremi bütün kırışık cilt tiplerine uyum sağlıyor. Hiçbir şekilde renklendirici, paraben ve mineral yağ içermediğinden doğal bir ürün olarak karşımıza çıkan Yves Rocher gündüz kremi,cildinizi yenilemeye yardımcı oluyor ve size geçici değil köklü bir çözüm sağlıyor.

Şimdiye kadar kullanmış olduğunuz bütün kremleri unutabilirsiniz! Çünkü Yves Rocher’in cildinizi sımsıkı ve diri yapacak olan gündüz kremi hayatınıza giriyor. Cildinizi baştan aşağı yapılandıran, dolgunlaştırıcı ve koruyucu özelliği bulunan, kırışıklıklarınızı dolduran bu mucizevi krem sayesinde pürüzsüz ve mükemmel bir görünüm elde edebilirsiniz. Sabahları uyandığınızda yüzünüzü yıkadıktan sonra kolaylıkla cildinize sürebileceğiniz kremi kullanmaya başladığınız andan itibaren siz farkında olmasanız da hareketlenmeler başlayacak. 
Kullanmaya başladıktan bir ay sonra ise cildinizde ciddi bir şekilde gözle görülür sıkılık, kırışıklıklarınızda ise ciddi bir azalmayı hemen fark edeceksiniz. 

Zamana karşı meydan okumak isteyen kadınlar için ideal olan Yves Rocher Kırışık Karşıtı ve Sıkılaştırıcı Gündüz Kremi, sizi hayallerinizi süsleyen pürüzsüz güzellik ile buluşturuyor. Sadece sitesine yapacağınız giriş ile Yves Rocher’nin büyülü dünyası ile tanışabilir, cildinizde harikalar yaratacak olan gündüz kremine avantajlı fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.

2 yorum:

  1. bu ilgimi çekti bilgilendirme için çok teşekkürler deneyeceğim

    YanıtlaSil
  2. Yaşım 39 oldu cildim için hala düzenli bir ürün kullandığım söylenemez artık bir şeyler yapma zamanı geldi sanırım
    bilgilendirmen için teşekkürler

    YanıtlaSil