Sayfalar

16.03.2016

Okudum Bitti-Kelebek


Publishers Weekly
"Sayfaların elinizden akıp gittiğini hissedeceksiniz."
Washington PostFantezilerin ve rüyaların gerçeğe dönüştüğü özel bir kulüp.
Beverly Hillste, seçkin bir erkek giyim mağazasının üst katında bulunan Kelebek adında özel bir kulüp. Orada tüm bilgiler gizli. Yalnızca en cesur olanlar üye olabilir ve herkes tek bir kişi önerebilir. Maskeli bir hırsız, soylu bir beyefendi, bir müttefik askeri ya da kovboy. Sizi gizli cinsel fantezilerin dünyasına çekmek için oradalar... Düşlediklerinizden de ötesi için...
Hırslı bir avukat, Jessica. Cömert bir işletmeci, Trudie. Ve başarılı bir doktor, Linda. Onlar maske altına gizledikleri arzularını bir bir yaşamak için sabırsızlanıyorlar. Gerçek hayatlarında hiç olmayacağı kadar.

Ama onlardan daha gizemli biri varsa o da Kelebeki yaratan kadındı. Kimliğini saklamak için adını, aksanını hatta yüzünü bile değiştirmişti. Ve artık tek arzusu, çocukluğundan beri peşinde olduğu şeyi - onu zirveye taşıyacak veya çevresindekilerle birlikte onu yok edecek olan gizli bir saplantıyı - hayata geçirmekti.

Şehvetin, umutların ve hayallerin gerçeğe dönüştüğü,fantezilerin vahşi birer nehir olup aktığı bir yer...
Güç ve arzuya susamışlığın hikayesi.
"Yakıyor."
New York Daily News
"Sihirli, ihtiraslı ve davetkar..."

Kitap uzun zamandır kütüphanem de bekliyordu.Biraz önyargılı  davrandım  romantik,erotik bir kitap olarak düşündüm.
Kitabın kahramanı Rachel  14 yaşında babasının istismarıyle evden ayrılmak zorunda kalıyor.Çaresiz bir anında yardım edeceğini düşündüğü Danny Mackey'e aşık oluyor ve onun aşkını kaybetmemek için isteklerine boyun eğer.Bir genelevde iki yıl çalışır hamile kaldığını öğrendiğinde Danny zorla kürtaj yaptırır sonra da terkeder.
İşte hikaye bundan sonra heyecan kazanıyor.Rachel günün birinde Danny'den intikam alabilmek için bir mücadeleye girer.Tüm hayatını buna göre düzenler.
Hikayede çok sayıda kadın kahraman var.Kimi yaşama isteğini kaybetmiş,kimi problemlerinın ağırlığı altından çıkmasını başaramamış kadınlar.
Kelebek kulubü bu kadınların gizli isteklerine,fantezilerine  hizmet eden onlara davranılmasını istedikleri gibi davranan erkeklerin olduğu bir kulüp.
Kitap genel anlamda feminist,ezilmiş,hayatın sillesini yemiş kadınların Rachel'in öç alma ihtirası sayesinde  hayatlarını nasıl değiştirdiklerini  anlatıyor.
Okumanızı tavsiye ederim.

1 yorum:

  1. Merhaba iade-i ziyarete geldim. Bu kitabı çok gördüm ama hiç cesaret edemedim açıkçası :)

    YanıtlaSil