Sayfalar

23.05.2014

Soma'lı Çocuklar ve Gençler İçin El Ele

Soma’da, Soma’nın karanlık madenlerinde yüzlerce can yitirdik. Yüzlerce çocuk, babasını, ağabeyini, dayısını, amcasını kaybetti. Onlar, hem sevgileri hem de kazançlarıyla o çocukların ışığıydı. Şimdi, ülke olarak ayağa kalkma ve madencilerimizin bize bıraktığı mirası aydınlığa ulaştırma zamanı. Sizlerin de yardımıyla o küçücük çocukların karanlıktan aydınlığa kitaplarla ulaşmasına yardımcı olacağız. Karanlık madenlere değil, gökyüzüne baksınlar diye…

Gökyüzü Kütüphanesi, Rafların Arasından ve The Reading Lady bloglarının öncülüğünde başlatılan bir kitap kampanyası. Amacımız, Soma’daki çocuklar için kocaman bir kütüphane oluşturmak. Elinizdeki kitapları gönderebileceğiniz gibi, İnternet üzerinde çok cüzi fiyatlara satılan çocuk ve genç kitaplarını satın alıp kargoyla bize göndererek de kampanyamıza destek olabilirsiniz. Tek bir kitap, bir hayatı değiştirebilir. Hele, bahsettiğimiz bir çocuğun hayatıysa ona, sayfalara baktığında harfleri değil, gökyüzünü görmeyi öğretebiliriz. Belki kaybettiklerini ona getiremeyiz ama o küçücük çocuğun, bir kitabın sayfalarında kendisini bulmasına ve ayakta kalmasına yardımcı olabiliriz.

Kitapseverler, yayınevleri, kitapçılar, sahaflar, öğrenciler, bloggerlar ve hatta en son dokunduğu kitap Cin Ali olanlar! Şimdi destek zamanı!


https://www.facebook.com/gokyuzukutuphanesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder