Sayfalar

7.01.2013

KURUSU KURUSUNA


Kuruşu Kuruşuna'da tüm ürünler 0 TL'den açık arttırmaya sunulur. Açık arttırmalarda kazanan kulanıcılar, kazandıkları ürünleri %99’a varan indirimlerle açık arttırma fiyatlarından satın alma hakkı elde eder. Kazanamayan kullanıcılar ise açık arttırmalarda harcamış oldukları SüperKuruşları indirim olarak kullanarak, Kuruşu Kuruşuna’nın vitrin bölümünden gönlünce alışveriş yapar.

Kuruşu Kuruşuna, perakende satış yapmayı amaçlayan yeni nesil bir alışveriş platformudur. Kuruşu Kuruşuna'dan yapacağınız alışverişlerinizde eğlenirken kazanacak, kazanmaya doyamayacak, %99'a varan indirim fırsatlarına kayıtsız kalamayacaksınız!

Kuruşu Kuruşuna olarak siz müşterilerimize esnek ödeme imkanları sağlamaya özen gösterdik. KK Market bölümünden yapacağınız SüperKuruş paketi satın alımlarınızda kredi kartınızla tek çekim ya da PayPal sistemini kullanarak ödemenizi yapabilirsiniz. Ödemesi yapılan SüperKuruşlarınız anında hesabınıza yüklenecektir.

Kazandığınız açık arttırmalarda ya da KK Vitrin bölümünden yapacağınız alışverişlerinizde de  yine kredi kartınızla ya da PayPal üzerinden ödeme yapabileceksiniz. 1000 TL üzeri alışverişlerinizde havale hakkınız bulunmaktadır fakat unutmamanız gereken siparişlerin sistemimizde ödeme hesabımıza geçtikten sonra işleme alınacağıdır.

Kuruşu Kuruşuna siz değerli müşterilerini banka kartlarının sunmuş olduğu taksitli alışveriş fırsatlarında da faydalandıracaktır.

Kuruşu Kuruşuna’ya üyelik son derece basit!
Herhangi bir ön koşul gerektirmemekte. Yapmanız gereken adınız, soyadınız, irtibat bilgileriniz ve kişisel e-posta adresiniz gibi temel bilgileri sisteme girmeniz ve size gönderilecek aktivasyon linki ile üyeliğinizi onaylamanız.

Kuruşu Kuruşuna (.com)'da üyelerimizin beğenisine sunulan ve satışı gerçekleşen tüm ürünler açık arttırma ve vitrin sayfalarında aksi belirtilmediği takdirde yeni, orjinal ve garantilidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder